Get sounds to play without delays(Solved)

Get help using Construct 2

Post » Thu Oct 25, 2012 11:13 pm

I am having some trouble with the sounds for my game.whenever my character collides with another character it's supposed to play a hurt sound ,but the sound is delayed and plays way after the collide.Is there any way to fix this problem.I am using google chrome for testing.DravenX2012-10-25 23:58:37
B
22
S
3
G
6
Posts: 1,356
Reputation: 7,141

Post » Thu Oct 25, 2012 11:23 pm

Use the "Preload" event for all audio files at the start of the game. It starts streaming sounds so that there is no delay.
B
14
S
5
G
4
Posts: 121
Reputation: 3,938

Post » Thu Oct 25, 2012 11:29 pm

I am preloading all my sounds but there's still a delay.Maybe it's my browsers cache or something.It worked perfectly yesterday but since i created some new sounds for the other characters i get these delays.DravenX2012-10-25 23:30:44
B
22
S
3
G
6
Posts: 1,356
Reputation: 7,141

Post » Thu Oct 25, 2012 11:55 pm

Hmm...I notice different results everytime I install a new version of Construct 2. Two weeks ago I was getting some weird popping sounds when I had stuff muted. Now it is fine. However, now I have to preload things that I never had to preload before and the only thing I changed was updating to a newer version of Construct 2. Maybe that is the problem?
B
14
S
5
G
4
Posts: 121
Reputation: 3,938

Post » Fri Oct 26, 2012 12:00 am

I managed to solve the prob by cleaning my browsers cache.the sounds are playing as they should now.Thank you for the help and suggestions.
B
22
S
3
G
6
Posts: 1,356
Reputation: 7,141


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Nifl, Yahoo [Bot] and 22 guests