Getting an Error Message with NW.js in Debug Mode

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Dec 22, 2015 8:09 pm

Hi Guys

I'm back into Construct 2 after some dabbling with other Engines (C2 is just the easiest to use, period.) but with the new Version, i'm getting an Error Message when running my Game in Debug Mode...

The Debug View itself doesn't show up either and the game doesn't start. Is anyone else encountering this?

Image
B
18
S
7
G
2
Posts: 113
Reputation: 2,210

Post » Tue Dec 22, 2015 9:33 pm

I've also been receiving this error.

p.s. Hi Joel :D
B
11
S
3
Posts: 135
Reputation: 1,309

Post » Tue Dec 22, 2015 11:00 pm

Same, just with NW later version 0.13.7 alpha.
If I switch to chrome I can debug for now.
B
43
S
12
G
14
Posts: 488
Reputation: 10,570

Post » Wed Dec 23, 2015 8:31 am

Yeah it only just happened to me when updating NW to 0.13.7.

Hope they fix it soon.

@AlexFrancois Hi Alex :D So we meet again ;)
B
18
S
7
G
2
Posts: 113
Reputation: 2,210

Post » Wed Dec 23, 2015 9:59 am

The same bug? And not NW...?
A big fan of JavaScript.
B
76
S
20
G
76
Posts: 2,296
Reputation: 47,576

Post » Wed Dec 23, 2015 10:16 am

It's probably the same bug. To be honest i haven't tried it without NW yet, i will as soon as i get home.
B
18
S
7
G
2
Posts: 113
Reputation: 2,210

Post » Sat Dec 26, 2015 11:26 am

same here, using all the latest versions of C2 and NW
Image
Image
Image
B
15
S
2
Posts: 48
Reputation: 1,597


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests