Global Sprite Invisible

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Oct 04, 2012 5:22 pm

I'm pulling my hair out here a bit :). I have a global sprite on my title screen to mute sound. When the leave the layout and then come back, the sprite is invisible. It still works, I can click on it and it functions, it's just not visible.

Is this a bug, or something I am doing wrong? The initial visibility is set to True. I've tried setting visible to true on layout start, it stays invisible.

Thanks
Ed
B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Thu Oct 04, 2012 7:06 pm

Figured it out. I had to set it to MOVE TO TOP and it's there.
B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Thu Oct 04, 2012 9:56 pm

It's still good you posted and answered a simple mistake like this.
I wonder if it would be beneficial to create a separate forum topic for posts like these.
I think I may post relevant simple mistakes when I start my next game.
B
16
S
6
G
5
Posts: 90
Reputation: 4,324

Post » Thu Oct 04, 2012 9:58 pm

Well it was throwing me off because I could still click it which made be believe it was invisible and not at the bottom of the z-order. I like your idea :)
B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Thu Oct 04, 2012 10:14 pm

When I would program to the point I'm exhausted, I'd do many dumb things. For example, I would be updating a function and never seeing the results.

Well, I was updating the wrong function, one I kept for reference and never called.

Another time I was plugging away and again, not seeing results. I was compiling the newer version but running an older version. Ugh!
B
16
S
6
G
5
Posts: 90
Reputation: 4,324


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests