Go to Layout and Layers problem

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Thu May 29, 2014 10:32 pm

Hi there, I have the next problem:

I have a button that makes my game go to another layout (say from gameplay to a menu) and when that happens a layer from the gameplay layout goes to the other layout (on of the top layers).


¿Any clue?.


Thanks!.

EDIT: For more information, I have the next layers on the gameplay layout:

4 Pause
3 Hud
2 Player & Front Grass
1 Stadium, Objects & Back Grass
0 Sky & Background Objects

The menu i'm trying to go have these layers:

2 Countrys
1 Text & Buttons
0 Background.

Just some objects are being throwed up to the other layout, even from different layers.
B
3
S
1
Posts: 4
Reputation: 233

Post » Fri May 30, 2014 12:22 am

Do you have events ( create or spawn object in layer number x ), if yes try to change the events and put the layer name not number and test it.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,155

Post » Fri May 30, 2014 12:28 am

A0Nasser wrote:Do you have events ( create or spawn object in layer number x ), if yes try to change the events and put the layer name not number and test it.


Totally n00b, I had those objects with "global" property on, my mistake, maybe this could help someone in the future, I hope so!.

Thanks for answering A0Nasser :)
B
3
S
1
Posts: 4
Reputation: 233


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests