Google Play alert about OpenSSL

Get help using Construct 2

Post » Thu Dec 18, 2014 8:56 pm

@BinaryPanda Right after you messaged you I got an email from Googleplay mentioning the 5 hours time inside the email :) Thank You for the quick reply. I am now waiting. Hope it works :)
B
19
S
6
Posts: 179
Reputation: 2,202

Post » Thu Dec 18, 2014 10:29 pm

Now all my Warnings in MY Google Play Account are gone and looks clear. Hope they don't come back later on for some reason. Thank You @BinaryPanda
B
19
S
6
Posts: 179
Reputation: 2,202

Post » Thu Dec 18, 2014 10:35 pm

@volcank Cool, yeah fingers crossed.
Some games: https://play.google.com/store/search?q= ... s&hl=en_GB Feel free to show the panda some support, he would appreciate it :)
B
19
S
5
G
1
Posts: 155
Reputation: 1,619


Post » Fri Dec 19, 2014 12:33 am

intel xdk is updating https://forums.html5dev-software.intel. ... b74bb71233


...not sure if this will fix it or not
B
7
S
1
Posts: 27
Reputation: 663

Post » Fri Dec 19, 2014 3:05 am

I am comfirming that BinaryPanda's method removed the alert and everything is ok in my Google Developer's Console for now. Thanks Panda!!!!
B
20
S
5
G
1
Posts: 102
Reputation: 1,706

Post » Fri Dec 19, 2014 8:42 am

thanx BinaryPanda
B
7
S
1
Posts: 27
Reputation: 663

Post » Fri Dec 19, 2014 9:37 am

Hi guys
We are developing a business application and I have received a similar message from Google
Also what confuses me a bit is that everyone is saying upgrade OpenSLL but on the build server (because we have one) there is no OpenSLL installed.
So can anyone shed some light?
B
2
Posts: 1
Reputation: 152

Post » Fri Dec 19, 2014 1:21 pm

BinaryPanda wrote:If you update the OpenSSL this fixes the problem. The errors have gone away for me after I then re built my apps
I updated here: http://cygwin.com/install.html but you can install without cygwin: http://slproweb.com/products/Win32OpenSSL.html


It worked here too. Thanks! ;)
B
10
S
2
G
1
Posts: 27
Reputation: 1,159

Post » Fri Dec 19, 2014 3:00 pm

tudordumitriu wrote:Hi guys
We are developing a business application and I have received a similar message from Google
Also what confuses me a bit is that everyone is saying upgrade OpenSLL but on the build server (because we have one) there is no OpenSLL installed.
So can anyone shed some light?


This is a good point. Also, as previously stated, I built apps on two different machines and all my C2 apps were flagged for the SSL issue. So its not machine independent. i still think its an XDK issue.

Im not so sure we fully understand the problem, but THANKS for the attempts.
B
15
S
2
Posts: 229
Reputation: 1,353

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Syazanie Amirin and 8 guests