Graphic Editor

All closed bug reports are moved here.

Post » Tue Mar 28, 2017 10:04 pm

- Sprite Appear at another offset in the Layout than in the Graphic Editor - in the Layout they are bit more on moved to the top

- didn't find a way to draw unfilled circle
B
9
S
3
G
4
Posts: 58
Reputation: 2,799

Post » Wed Mar 29, 2017 8:00 am

New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
289
S
112
G
94
Posts: 7,333
Reputation: 69,293

Post » Wed Mar 29, 2017 8:04 am

no thx - i just wanted to help - if i can't post in the format i like, i am not interested

i am not paid for this
B
9
S
3
G
4
Posts: 58
Reputation: 2,799

Post » Wed Mar 29, 2017 8:17 am

So people reporting bugs in your games should just tell you it's not working and not mention any further informations ?
Good luck debugging your games this way.

Anyway, for the unfilled circle, if you click in the color choser to switch the order of your main to secondary color, it then allows to make an unfilled circle.
It is a bit buggy/unintuitive and will surely have to be looked further at by @DiegoM so thanks for reporting.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
289
S
112
G
94
Posts: 7,333
Reputation: 69,293

Post » Wed Mar 29, 2017 9:11 am

I try to provide the information that is needed - i thought of it as a platform independent case.

actual chrome / windows 10
B
9
S
3
G
4
Posts: 58
Reputation: 2,799

Post » Wed Mar 29, 2017 9:49 am

@increase

1) Sprites are drawn relative to their origin in the Layout. The origin of sprites is by default at the center. Maybe that is what you are perceiving as an offset. You can change the origin from within the image editor using the Image Points tool.

2) When you are using the ellipse tool, the primary color chosen is used for the fill and the secondary color is used for the border. If you want to draw just an outline make sure the Alpha property of the primary color is set to 0.

In the future we would appreciate if you could follow the reporting guidelines, it allows us to respond to user requests much more efficiently.
Scirra Employee
B
10
S
5
G
2
Posts: 147
Reputation: 2,356

Post » Wed Mar 29, 2017 10:34 am

ok - my mistake - thanks 4 input
B
9
S
3
G
4
Posts: 58
Reputation: 2,799


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests