Graphics in Chrome are ugly

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Jul 14, 2012 10:04 pm

Same here, looks the same as your IE graphic, in Chrome.
B
72
S
25
G
9
Posts: 382
Reputation: 10,649

Post » Sat Jul 14, 2012 10:22 pm

I reinstalled Chrome, but nothing changed. Any suggestions? :(
B
13
S
3
G
4
Posts: 35
Reputation: 3,358

Post » Sat Jul 14, 2012 11:59 pm

Are you using Windows XP?
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,054
Reputation: 22,642

Post » Sun Jul 15, 2012 12:09 am

[QUOTE=Joannesalfa] Are you using Windows XP?[/QUOTE]
Nope, windows 7
B
13
S
3
G
4
Posts: 35
Reputation: 3,358

Post » Sun Jul 15, 2012 12:14 am

Does anything else look odd in Chrome? Have you tried creating other suff in C2 and testing them?
B
72
S
25
G
9
Posts: 382
Reputation: 10,649

Post » Sun Jul 15, 2012 1:36 am

Have you absolutely tried updating your graphics card drivers?
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Sun Jul 15, 2012 2:17 am

Looks OK here. Is it running on WebGL or Canvas ?
B
58
S
13
G
10
Posts: 632
Reputation: 12,505

Post » Sun Jul 15, 2012 2:40 am

Further to what @Kiyoshi said, does setting 'Enable WebGL' to 'Off' in project properties affect anything?

It's very odd, because Chrome is using the same code as all the other browsers, but judging by the pictures it appears to be rendering at 2x or 4x smaller resolution and using bilinear resize (which makes it look blurry) to full size...
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Sun Jul 15, 2012 5:04 am

It sounds like video card issue with Chrome, for.... some odd reason.
B
47
S
10
G
6
Posts: 455
Reputation: 8,326

Post » Sun Jul 15, 2012 5:25 am

it looks good here too
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Ashley and 14 guests