Gray screen of uploaded game in Arcade

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Sat Apr 27, 2013 2:54 pm

Just thought this was the same bug. Thanks!



ViiVoices2013-04-27 16:20:45
B
11
S
3
G
3
Posts: 19
Reputation: 2,942

Post » Sat Apr 27, 2013 3:44 pm

when non mignifyed script:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/10035971/Nouveau%20dossier/exporty/unmignify/index.html

when mignified:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/10035971/Nouveau%20dossier/exporty/mignify/index.html
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
43
S
18
G
18
Posts: 2,106
Reputation: 16,426

Post » Sat Apr 27, 2013 3:47 pm

Thanks for the replay how exactly did you get that to work? What do you mean by when non mignifyed script?
B
11
S
3
G
3
Posts: 19
Reputation: 2,942

Post » Sat Apr 27, 2013 3:49 pm

when you export to HTML5, you have a checkbox "mignify script", I see projects bad or not loading because of this before, when a project just don't load, I guess it is it, so I try (you have to uncheck it in this case)

For the scirra arcade, I guess this is mignify by default, and since we can't choose, It could be the problem
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
43
S
18
G
18
Posts: 2,106
Reputation: 16,426

Post » Sat Apr 27, 2013 3:55 pm

Wow thank you so much! Do you know why this happens? Just curious. Is it something I did? I never had this issue before. Thanks you!
B
11
S
3
G
3
Posts: 19
Reputation: 2,942

Post » Sat Apr 27, 2013 3:59 pm

[QUOTE=ViiVoices] Wow thank you so much! Do you know why this happens? Just curious. Is it something I did? I never had this issue before. Thanks you!
[/QUOTE]

I don't think this is your fault, since the export himself did that (the mignifyer to be exact), but why, i don't know, it is just not the only one time I got problems with it
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
43
S
18
G
18
Posts: 2,106
Reputation: 16,426

Post » Sat Apr 27, 2013 4:16 pm

Is there anything I can do to fix it?
B
11
S
3
G
3
Posts: 19
Reputation: 2,942

Post » Sat Apr 27, 2013 4:21 pm

[QUOTE=ViiVoices] Is there anything I can do to fix it?[/QUOTE]

As I tried to say before, just uncheck the "Mygnify script" when exporting, or just wait the next release if you want to mygnify (since this seems to be a bug)
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
43
S
18
G
18
Posts: 2,106
Reputation: 16,426

Post » Sun Apr 28, 2013 2:34 am

[QUOTE=Aphrodite] [QUOTE=ViiVoices] Is there anything I can do to fix it?[/QUOTE]

As I tried to say before, just uncheck the "Mygnify script" when exporting, or just wait the next release if you want to mygnify (since this seems to be a bug)[/QUOTE]

@Tom @Ashley - I only see blank gray screens for new games in Scirra Arcade, too.
B
32
S
7
G
8
Posts: 312
Reputation: 8,474

Post » Mon Apr 29, 2013 2:15 am

same deal here.

and for the record, doesn't seem to be working in dropbox either.

i can provide .capx if you think it would be helpful.
transient2013-04-29 02:35:40
B
9
S
1
Posts: 72
Reputation: 1,391

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], sekassoid and 1 guest