Grid height won't change

Get help using Construct 2

Post » Sun Oct 19, 2014 6:04 pm

Hey, i'm trying to make a 128x128 grid but the grid height won't change at all, is this a bug?
B
5
S
1
Posts: 25
Reputation: 427

Post » Sun Oct 19, 2014 6:12 pm

Click anywhere on the "View" bar, like grid width or any empty space that is not a button. It's an old glitch where your last changes don't save if you click outside the "View" bar, like the project itself.
HARMLESS SIGNATURE THAT IS VIEWED BY OTHERS AS OFFENSIVE AND CONTROVERSIAL
B
14
S
3
G
3
Posts: 356
Reputation: 4,377

Post » Sun Oct 19, 2014 6:17 pm

Thanks! it worked, i am debted to you :3
B
5
S
1
Posts: 25
Reputation: 427


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo and 8 guests