Have you ever try

Get help using Construct 2

Post » Mon Feb 13, 2017 3:35 am

Have you ever try exporting to cocoon.io or xdk to convert your capx to apk with browser plugin? i tried mine last week and i got black screen and when i remove it goes well but last month even the browser plugin is there it goes well. Can someone explain this to me. thanks hoping for kind answer.
B
79
S
31
G
7
Posts: 148
Reputation: 9,179

Post » Mon Feb 13, 2017 7:38 am

It's possible you're getting black screen because of memory problems as well.

Did you check your image memory while testing?
Image Image Image
B
32
S
12
G
27
Posts: 761
Reputation: 17,244

Post » Mon Feb 13, 2017 5:50 pm

Browser plugin shouldn't be a problem. Maybe is one of your actions using the browser plugin that is wrong. Maybe you'll have to share your capx.
Lead developer at Octeto Studios
Visit our portfolio at: http://www.octetostudios.com/ :)
Facebook || Twitter || Youtube
B
37
S
7
G
5
Posts: 217
Reputation: 5,613

Post » Tue Feb 14, 2017 1:35 am

GamerGon wrote:Browser plugin shouldn't be a problem. Maybe is one of your actions using the browser plugin that is wrong. Maybe you'll have to share your capx.


hi.. i just use it to exit my game. :D
B
79
S
31
G
7
Posts: 148
Reputation: 9,179

Post » Tue Feb 14, 2017 1:36 am

MPPlantOfficial wrote:It's possible you're getting black screen because of memory problems as well.

Did you check your image memory while testing?



yup yup and it is ordinary image memory :(
B
79
S
31
G
7
Posts: 148
Reputation: 9,179


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Lancifer and 28 guests