Hello and Help?

For questions about using Classic.

Post » Tue Aug 25, 2009 12:01 am

Hi, Reletively new to construct and was really enjoying playing with its great features, until I began to get the temp.exe error with every executing a run/debug/cap. re-installed older versions, deleted scirra folder in apps', check for temp.exe running in task manager to no avail. Their seems to be a lot of users having the same problems but nothing that I can find that solves this annoying error. Xp SP3, 512ram, geforce fx 5200 running latest consruct build. Hope for a solution as it's driving me crazy. thanks
B
1
G
3
Posts: 9
Reputation: 843

Post » Tue Aug 25, 2009 8:50 am

Can you post the problem .cap file?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Fri Aug 28, 2009 10:29 pm

I had this problem but I managed to kill the temp.exe process (once I figured out it was the one I should kill).

so:
is temp.exe running? (check from process monitor, make sure it's showing all processes from all users, just in case.
does temp.exe have write permission? maybe construct is unable to overwrite it for some reason.

It happened me once with a runtime crash where temp.exe got stuck and I couldn't run any more previews. Again, as said, killing it made everything go back to normal.
B
3
S
2
G
4
Posts: 1,445
Reputation: 4,665

Post » Sat Aug 29, 2009 1:44 am

I've had that launch bug too. Just kill temp.exe and try running preview again. It happens every once in a while for me.
B
25
S
3
G
6
Posts: 1,197
Reputation: 5,620


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests