Help getting planet gravity to work

Get help using Construct 2

Post » Sun Apr 07, 2013 12:43 pm

@bachrock if your planets are circular, your time will be wasted following my tutorial as it's needlessly complex. What was the problem with the youtube tutorial I sent?
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,669

Post » Sun Apr 07, 2013 6:13 pm

Since the new turrets check range, it might also be possible to set each planet as a turret, switching gravity to that planet when within the turrets range.

Realized I have an example of using turrets for range detection in my dropbox.
https://dl.dropbox.com/u/85412219/forumposts/TurretForRange.capx
It's not a gravity well game, more like waking zombies when you move too close. but's its just 2 events.

showing mainly "On target Acquired" trigger could be used to change the gravity target.Paradox2013-04-07 18:19:16
B
223
S
59
G
32
Posts: 901
Reputation: 39,238

Post » Sun Apr 07, 2013 10:03 pm

[QUOTE=sqiddster] @bachrock if your planets are circular, your time will be wasted following my tutorial as it's needlessly complex. What was the problem with the youtube tutorial I sent?[/QUOTE] I should've been more clear. I want to do more than just circular planets.
B
10
S
4
G
3
Posts: 103
Reputation: 2,984

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest