Help I cant not load construct in windows 7

For questions about using Classic.

Post » Mon Jul 19, 2010 2:09 pm

I dont know if anybody can help me but I have just put windows 7 on my computer. When I came to load construct it started to automatically load the direct x elements it needed. However it did not complete the task instead a pop up mesage says "A cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please verify that the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid". It then states that the directx installation has failed to load. I have tried to do te load from the web package from microsoft to no avail and i have downloaded the august 2008 package. Trouble is with this package i have to state where to load these files to and i have not a clue. Any ideas what is wrong?
B
4
G
3
Posts: 25
Reputation: 975

Post » Mon Jul 19, 2010 5:37 pm

Run -> services.msc -> Cryptographic Services -> Start it (make to auto.)
B
2
G
2
Posts: 30
Reputation: 710

Post » Mon Jul 19, 2010 6:20 pm

[quote="Turok":10vq3ro8]Run -> services.msc -> Cryptographic Services -> Start it (make to auto.)[/quote:10vq3ro8]
Sidenote: The run dialog is hidden in Windows 7, so press the Windows key+R to get it to pop up.
B
8
S
3
G
5
Posts: 72
Reputation: 1,774

Post » Wed Jul 21, 2010 7:42 pm

Thanks you guys. For some reason it still refused to start even following your instructions. In the end i reinstalled win 7 and I loaded construct first. This worked, but I could not say why....
B
4
G
3
Posts: 25
Reputation: 975


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests