Help in solving display error

Get help using Construct 2

Post » Sat Mar 30, 2013 12:40 pm

I have made a quiz game It works fine.The only problem is when we put a wrong answer in game it shows answer as Wrong answer and THEN SHOWS ANSWER AS RIGHT ANSWER. I can't understand what's happening and why it shows both cross and tick as It should only show cross at wrong answer.

For capx: https://www.dropbox.com/s/e5bphhorc29cfif/speed.capx

Thanks in advance.
Banned User
B
32
S
5
G
5
Posts: 116
Reputation: 6,365

Post » Sat Mar 30, 2013 2:25 pm

You must have uploaded the wrong game. This is a speed test.
ImageImageImage
B
67
S
19
G
122
Posts: 3,206
Reputation: 73,399

Post » Sat Mar 30, 2013 3:02 pm

Banned User
B
32
S
5
G
5
Posts: 116
Reputation: 6,365

Post » Sat Mar 30, 2013 3:08 pm

Your X sprite has two frames, which are running as an animation. Delete the check-mark.
ImageImageImage
B
67
S
19
G
122
Posts: 3,206
Reputation: 73,399

Post » Sat Mar 30, 2013 3:21 pm

Should I delete this one

Banned User
B
32
S
5
G
5
Posts: 116
Reputation: 6,365

Post » Sat Mar 30, 2013 3:28 pm

Open the animation editor for the object "Actionseditdeleteicon". There you will see two frames, one "cross" and one "check" mark. These frames run as an animation by default, so you can either set the animation speed to 0 (in the top left corner when you click the animation "default").

Or you could delete the green "check" frame entirely like blackhornet said.Nimtrix2013-03-30 15:29:37
B
27
S
8
G
8
Posts: 903
Reputation: 8,452

Post » Sat Mar 30, 2013 3:31 pm

Thanks It worked!
Banned User
B
32
S
5
G
5
Posts: 116
Reputation: 6,365


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Timedoor Indones and 23 guests