Help me :(

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Apr 25, 2014 12:47 pm

since I install Intel XDK, I face the problem in preview (F5) / test run...
I tried to print screen for you guys..

1st link: problem occur --> when press OK --> 2nd link show


https://drive.google.com/file/d/0B6kLCM ... sp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B6kLCM ... sp=sharing
B
8
S
1
G
1
Posts: 26
Reputation: 638

Post » Fri Apr 25, 2014 1:42 pm

this happen with the new construct 2 version? i yet dont tried with the new version, i also have Intel XDK and Win7 OS.

Which OS do you have?
B
31
S
13
G
6
Posts: 355
Reputation: 5,058

Post » Sat Apr 26, 2014 1:52 am

win7 64bit
B
8
S
1
G
1
Posts: 26
Reputation: 638

Post » Sat Apr 26, 2014 3:17 am

Try uninstalling C2 using Revo Uninstaller Free. I have not tried this with C2 but the prog is excellent and Moderate should suffice. You might then have to replace your C2 licence (unlikely, but nothing is impossible) before reinstalling C2. If that fails, I would try uninstalling the XDK and C2 using this prog and then installing the XDK and then C2. Don't forget the obligatory system restart after uninstalling them in true windows registry style. Good luck!

Edit - if you have any non-standard plugins - back them up because Revo will delete them (whereas C2 uninstall will leave them in the folder).
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
71
Posts: 2,228
Reputation: 44,888

Post » Sat Apr 26, 2014 10:22 am

Ok....the solution to this is uninstall both and reinstall the contruct2 again...and work fine.

I am not confidence with XDK atm...by the way, is that normal the size of APK eat up so much?

contruct 2 --> export android (600k) --> XDK (7mb) ....need 7mb that much? that's 1000x
B
8
S
1
G
1
Posts: 26
Reputation: 638

Post » Sat Apr 26, 2014 10:35 am

Not a solution - just something to try that might work.
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
71
Posts: 2,228
Reputation: 44,888

Post » Sat Apr 26, 2014 10:39 am

simworld wrote:Ok....the solution to this is uninstall both and reinstall the contruct2 again...and work fine.

I am not confidence with XDK atm...by the way, is that normal the size of APK eat up so much?

contruct 2 --> export android (600k) --> XDK (7mb) ....need 7mb that much? that's 1000x


Maybe in the future enbling the preview over wifi would help, since it is not using localhost for c2 in that case, you could also goes into c2's options and change the port maybe.

Also I think 7mb is 7000 kb, so more like 10x compared to 600 kb, but every wrapper I think adds a constant size
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
53
S
22
G
18
Posts: 2,122
Reputation: 17,123

Post » Sat Apr 26, 2014 12:28 pm

Aphrodite wrote:
simworld wrote:Ok....the solution to this is uninstall both and reinstall the contruct2 again...and work fine.

I am not confidence with XDK atm...by the way, is that normal the size of APK eat up so much?

contruct 2 --> export android (600k) --> XDK (7mb) ....need 7mb that much? that's 1000x


Maybe in the future enbling the preview over wifi would help, since it is not using localhost for c2 in that case, you could also goes into c2's options and change the port maybe.

Also I think 7mb is 7000 kb, so more like 10x compared to 600 kb, but every wrapper I think adds a constant size


thanks
B
8
S
1
G
1
Posts: 26
Reputation: 638

Post » Sun Apr 27, 2014 2:38 am

FYI, the problem still unsolve :(
B
8
S
1
G
1
Posts: 26
Reputation: 638

Post » Sun Apr 27, 2014 3:30 pm

but you said was solved... mmm
B
31
S
13
G
6
Posts: 355
Reputation: 5,058

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests