Help me

Chat about anything not covered in these forums, but keep it civil!

Post » Sat Aug 01, 2015 3:13 pm

hey I made this code
"{""c2array"":true,""size"":[4,6,1],""data"":[[[""Click on the Blue""],[""Red#0""],[""Green#1""],[""Blue#2""],[""Yellow#3""],[2]],[[""Click on the number Two""],[""Two#4""],[""One#5""],[""Three#6""],[""Four#7""],[4]],[[""Click on the Star""],[""Circle#8""],[""Triangle#9""],[""Star#10""],[""Square#11""],[8]],[[""Click on the Purple""],[""Circle#12""],[""Triangle#13""],[""Star#14""],[""Square#15""],[13]]]}"

the problem is, that the question number 4 doesn't want to appear. It's just showing 3QA
please help me
B
6
S
1
Posts: 39
Reputation: 495

Post » Sat Aug 01, 2015 3:19 pm

@FriskaAS

Why have you posted this in 'Open Topic'?

Wouldn't this be better off in the C2 'How Do I' section?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,375
Reputation: 58,432

Post » Sat Aug 01, 2015 3:39 pm

You'll have to show more. The data is fine. As long as you are indexing from 0 to 3, it works.
ImageImageImage
B
71
S
21
G
230
Posts: 3,688
Reputation: 128,852

Post » Sat Aug 01, 2015 4:00 pm

@blackhornet
where should I put my index ?
It's just showing 3QA and no more
B
6
S
1
Posts: 39
Reputation: 495

Post » Sat Aug 01, 2015 4:09 pm

Here's a dump of the data.
www.blackhornettechnologies.com/Constru ... skaAS.capx

I don't know what you mean by "3QA".
ImageImageImage
B
71
S
21
G
230
Posts: 3,688
Reputation: 128,852

Post » Sat Aug 01, 2015 4:17 pm

@blackhornet
3QA = 3Question and Answer,
well thank you for answering and giving me an example. It's so damn helpfull
B
6
S
1
Posts: 39
Reputation: 495


Return to Open Topic

Who is online

Users browsing this forum: Gabriel Penha, melanievanhagen and 2 guests