HELP PLEASE!!!!(A REQUIRED RESOURCE WAS UNAVAILABLE)

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Dec 05, 2015 6:21 pm

Staff have a problem, every time I enter the programming in''Event Sheet`` construct the lock and takes too long to open and load the list of actions, sometimes stops responding and displays the following message''A required resource was unavailable`` and I have to shut it does, I believe it is the added number of''Sprites`` (there are many added objects), I wonder if anyone knows how to group these objects (I've tried to go in but ends up fighting Families too), or if there is any way to improve the performance of the construct, leave it lighter, I asked many people and none could solve if
someone can'll be very grateful !!!
SORRY FOR THE TEXT, BUT I HAD TO MUCH TO KNOW IF SOMEONE GET VERY GRATEFUL !!!!'ll
Thankss !!
B
3
Posts: 10
Reputation: 203

Post » Sat Dec 05, 2015 9:43 pm

Hi I have the same exact problem when my project starts to get large. I think its the number and variety of sprites.
I was told to upgrade my graphics card, but that is an expensive solution
also this
One thing that may help is to go to File/Preferences/Misc and remove the tick from 'cache icons in editor for better performance'. But it only helps a little.
Please let me know if you learn more about this...

Also make sure your current graphic card is upto date.
B
8
S
3
G
2
Posts: 20
Reputation: 1,759

Post » Sat Dec 05, 2015 10:19 pm

There is already an active topic on this.

Please direct all responses to the following thread: https://www.scirra.com/forum/viewtopic.php?f=147&t=164877


Locked.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,413
Reputation: 59,510


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests