Help with the Spriter

Get help using Construct 2

Post » Thu Jul 25, 2013 12:05 am

The Spriter it looks like it is duplicating my sprites






And if i put ingame the animation,the sistem creates 200 objects.

Is there any way to replace the files inside the Spriter?

And remove this duplicates imagesmarquet2013-07-25 02:46:18
B
21
S
5
G
2
Posts: 82
Reputation: 3,032

Post » Thu Jul 25, 2013 4:58 am

You have a better chance of getting a better answer at the the actualy Spriter site than here. There is still very few users here that use it.
B
88
S
18
G
9
Posts: 2,455
Reputation: 14,928

Post » Thu Jul 25, 2013 9:06 am

Also tag @Lucid in your post if you want him to see this when he is on here. He is the developer of Spriter, but your best bet is to go to www.brashmonkey.com and use the forums to report a bug.
B
49
S
12
G
10
Posts: 1,833
Reputation: 14,538


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Aquanex2, jhjconstruct, Tuiii and 9 guests