Hey guys, Not sure how to fix this issue, likely simple fix

Get help using Construct 2

Post » Sat Nov 29, 2014 7:47 pm

Hey guys, I've just started using construct 2 and really enjoying the whole coding learning process and have been testing with the construct 2 templates,

So today i started trying out AutoRunner and got hooked and came up with a game called AntScape.

But for some reason on certain parts when the player falls, it doesn't reset for 10 seconds or so and continues to run underneath the level, I'll attach the file and hopefully some champ can correct my problem and hopefully show some light where i went wrong?

Thanks in advance
Last edited by Lonedrood on Sat Nov 29, 2014 8:33 pm, edited 2 times in total.
B
5
Posts: 8
Reputation: 245

Post » Sat Nov 29, 2014 8:05 pm

,,,, :D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
67
S
24
G
7
Posts: 1,518
Reputation: 11,072

Post » Sat Nov 29, 2014 9:07 pm

Thanks again Korbaach but that's what i tried, upon reaching 100% upload nothing happens :/ ahwell thanks anyway
B
5
Posts: 8
Reputation: 245

Post » Sun Nov 30, 2014 2:36 am

Dunno, did you click 'add the file' after the upload completes? Otherwise it won't go up. For capx's, dropbox is good too.
Don't lose your work. Backup your game with Dropbox.
B
44
S
10
G
10
Posts: 1,106
Reputation: 9,202

Post » Mon Dec 01, 2014 2:42 pm

Thanks will try dropbox now :)
B
5
Posts: 8
Reputation: 245


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests