Highscore is not working

Get help using Construct 2

Post » Wed Feb 19, 2014 12:43 pm

You were saving your highscore to webstorage every tick, even when score wasn't higher than highscore.

Highscore is 0 when the layout starts, so 0 was saved to webstorage.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Wed Feb 19, 2014 12:46 pm

@LittleStain
Oh,that's the case.I couldn't find another way of making that event happen.It seems NO conditions can also make this happen?just trigger once?
Why is that?
I will not let you reach the sisters
Nature Forums
B
11
S
5
G
2
Posts: 496
Reputation: 2,306

Post » Thu Feb 20, 2014 9:05 am

@LittleStain
While the forum was down,i have done it.I have also added a feature to clear the topscore ;)
But I have a question though,Is there a way to pop up a dialog saying whether you want to delete the topscore and provide two options i.e Yes or No.
I found the Browser object but it allows just Ok.Even If i press the cross,event is executed.
B
11
S
5
G
2
Posts: 496
Reputation: 2,306

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests