Homepage is currently broken

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Thu Feb 27, 2014 8:05 am

Hello,

The homepage (www.scirra.com) present a redirection loop. Accessing directly with no cache from the url, or being redirected after a login (from anywhere else than the forums) will display an error page to the user.

Or it is just me.
B
17
S
8
G
4
Posts: 473
Reputation: 6,221

Post » Thu Feb 27, 2014 8:57 am

I think this is only for you.

I have no problems with the website.
B
13
S
3
G
3
Posts: 15
Reputation: 2,600

Post » Thu Feb 27, 2014 9:00 am

Yeah same here, it works as intended.
The page loads and that's it, business as usual.

In what browser do you have the issue ?
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
296
S
119
G
96
Posts: 7,328
Reputation: 71,298

Post » Thu Feb 27, 2014 9:04 am

I saw the issue in Chrome, and in Firefox.
It works again right now though, but I had that problem when I posted from both browsers. Nice if it's only me, I was a little panicked ^^
B
17
S
8
G
4
Posts: 473
Reputation: 6,221

Post » Thu Feb 27, 2014 9:52 am

Happened to me as well. Working now tho.
B
56
S
15
G
13
Posts: 826
Reputation: 17,705

Post » Thu Feb 27, 2014 9:59 am

Yip, its back and I see tom is playing with the forum sigs - lol. Busy guy.
You think you can do these things, but you can't, Nemo!
Just keep reading.
Just keep learning.
B
65
S
16
G
9
Posts: 1,429
Reputation: 12,728


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests