hotspots and else statements

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Aug 18, 2011 3:23 am

Does construct 2 have a way to move hotspots. Th numpad shotcuts from Construct classic doesn't work for me. Also is there a way to add an else statement in Construct 2?

B
1
G
1
Posts: 4
Reputation: 433

Post » Thu Aug 18, 2011 3:52 am

All on the todo list.
Scirra Founder
B
383
S
225
G
86
Posts: 24,134
Reputation: 190,601

Post » Thu Aug 18, 2011 4:01 am

Okay. Thanks.
B
1
G
1
Posts: 4
Reputation: 433


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests