How can I insert local storage without breaking my storyline

Get help using Construct 2

Post » Mon Dec 14, 2015 3:07 pm

Hello,

I,ve made a game (in construction) and at the begin I,ve got a sort off a storyline.
But if I input the settings for local storage (to keep the number), the storyline stops working..
If I click on the circle it will extract 1 from my variable.
Can someone please insert the localstorage settings and keep the storyline working?
Here is a link to my file: http://jmp.sh/2op8tuE

(if you don't know how to download all the files: click on the tree circles in the right-top and select: download all)

Kind regards,

Niek Biesterbos
B
6
S
2
Posts: 114
Reputation: 874

Post » Mon Dec 14, 2015 3:44 pm

I don't see localstorage anywhere in your program?

Right now variable aantalklikjes is set to 100000, so when starting layout 1, you automatically go to layout 2
Also event sheet 2 doesnt have the subtract action..
And plus, no event sheet is attached to layout 2..

I'm not really sure why you use the system time compare, because as far as I know that starts counting at the start of the game and not the layout, so if you have been on layout 1 longer it will have undesired results..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Mon Dec 14, 2015 3:52 pm

[Dutch]
Oh trouwens, "Ik kan veranderen van kleur" vertaal je als "I can change colour/color"
Het van vertaal je niet..
[/Dutch]
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Mon Dec 14, 2015 4:00 pm

Message: Niek can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
@LittleStain Thnx for the translation ;-)

I've removed layout 2 and eventsheet 2.
I used the compare time action to make the storyline...
Otherwise I don't know how to do that.
I didn't insert actions for the localstorage because it didn't work.
here is a new link: http://jmp.sh/uF6XCc8
I hope it will be alright now...
B
6
S
2
Posts: 114
Reputation: 874

Post » Mon Dec 14, 2015 4:06 pm

[Dutch]
@LittleStain mijn engels is niet perfect sorry ;-)
Maar voor de andere mensen op dit forum houd ik het maar op engels.
[/Dutch]
B
6
S
2
Posts: 114
Reputation: 874

Post » Mon Dec 14, 2015 4:11 pm

Ofcourse these forums are in English, so no more Dutch.. :)

You could either use wait actions or much better timer behaviour to time your events..
Opening the new capx now..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Mon Dec 14, 2015 4:15 pm

Niek wrote:[Dutch]
@LittleStain mijn engels is niet perfect sorry ;-)
Maar voor de andere mensen op dit forum houd ik het maar op engels.
[/Dutch]


Please post in English or provide an English translation.

Cheers
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
77
Posts: 5,196
Reputation: 54,297

Post » Mon Dec 14, 2015 4:16 pm

@zenox98 alright! ;-)
B
6
S
2
Posts: 114
Reputation: 874


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: plinkie and 6 guests