How can I remove the game border?

Get help using Construct 2

Post » Wed Mar 20, 2013 3:15 am

I am using Firefox. When launching the game, there is a thick grey border or frame around my game. I would like to make sure it does not show up. What can I do?
B
3
Posts: 6
Reputation: 287

Post » Wed Mar 20, 2013 6:55 am

it's a natural thing I think after export it will disappear
B
1
Posts: 1
Reputation: 377

Post » Wed Mar 20, 2013 7:02 am

Hello powerupcoin,

Project properties -> Configuration settings -> Fullscreen in Browser:
Find a setting to your liking.
B
18
S
2
G
1
Posts: 23
Reputation: 1,448


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: blackhornet, mjj1990 and 8 guests