How do I 3d game

Get help using Construct 2

Post » Fri Sep 05, 2014 11:17 pm

Hello has anyone on here made a 3d game with construct 2 yet I wanted too here some opinions on it
B
11
S
3
Posts: 216
Reputation: 1,279

Post » Fri Sep 05, 2014 11:36 pm

C2 is 2D - seek other solutions for 3D - e.g., unity
B
37
S
9
G
5
Posts: 437
Reputation: 6,098

Post » Fri Sep 05, 2014 11:39 pm

I thought they had plug ins for 3d on here tho
B
11
S
3
Posts: 216
Reputation: 1,279

Post » Sat Sep 06, 2014 12:57 am

I've seen a 3D plugin on the forums, but haven't seen any actual games made with it.
B
35
S
9
G
3
Posts: 493
Reputation: 4,092

Post » Sat Sep 06, 2014 1:05 am

At best you have to do much trickery to get a 3d effect using C2.
B
37
S
9
G
5
Posts: 437
Reputation: 6,098

Post » Sat Sep 06, 2014 2:11 am

Yea thats how it is with gamemaker too they want you to add all this extra code in just to get 3d and its very limited I hear. I think the easy way out is to just use 3d sprites dont yall agree lol
B
11
S
3
Posts: 216
Reputation: 1,279

Post » Sat Sep 06, 2014 5:25 am

@alvarop - Is it the Q3D plugin?

@livee1989 - Try using the Q3D plugin, but it's a paid plugin. Also, this is the only 3D plugin for C2.
Twitter | Facebook | Instagram

If you play Puyo Puyo games, you can meet me at the Puyo Puyo English Community Discord: https://discord.gg/0k41S8ARwvY2iTIQ
B
104
S
24
G
11
Posts: 698
Reputation: 12,935

Post » Sat Sep 06, 2014 5:48 am

@alvarop Okay thanks but im thinking I should start small since this is my first c2 project maybe I should stick with 2d games until I get sum experience with the engine I just wanted to see what some of the community work look like using the plugin but it doesn't seem like anyone has ever did any 3d games yet
B
11
S
3
Posts: 216
Reputation: 1,279


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: draiza and 7 guests