How do I acess Rumble/Vibration for IOS/ANDROID?

Get help using Construct 2

Post » Thu Dec 13, 2012 3:29 pm

I've been poking around Construct 2 looking for a way to call these features but so far I haven't been able to find anything.

Is there some rule about not using rumble/vibration for IOS/ANDROID games?
B
10
S
2
G
3
Posts: 8
Reputation: 1,346

Post » Thu Dec 13, 2012 3:35 pm

You could try using the Browser object's "Vibrate" action, but it's based on a new standard and I don't think it's widely supported yet.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Thu Dec 13, 2012 3:38 pm

Would this work with CocoonJS?

For my Samsung Galaxy SII Sprint edition it does indeed work. So yeah that's freaking rad!

[edit] just realized how to edit. Edited and deleted my post that was below this.ijust82012-12-13 16:23:28
B
10
S
2
G
3
Posts: 8
Reputation: 1,346

Post » Fri Feb 15, 2013 6:30 am

What do the three values represent? It says a pattern of vibration and pauses, but I'm not sure what that means. "200,100,100"
Welcome to Caledonia.
http://www.nocturme.com/
B
44
S
7
G
2
Posts: 11
Reputation: 4,434

Post » Fri Feb 15, 2013 8:05 am

I tested this the other day and can at least confirm that it also works on the Samsung GS3 running Jelly Bean.

The values are milliseconds per pulse. So "200,100,100" is one long vibration followed by two short ones.
B
56
S
15
G
10
Posts: 910
Reputation: 11,972


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: makkancs and 23 guests