How do I achieve multiselection with a list or checkbox

Get help using Construct 2

Post » Mon Jul 21, 2014 10:18 pm

Please, how do i achieve this type of multiselection as shown in the attachments.
I want the user to be able to select more than one option, and note that each option has some children that should be displayed. Also the number of options is dynamic. Not necessarily 5 through out, it could change depending on a variable.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
15
S
4
Posts: 138
Reputation: 2,003

Post » Tue Jul 22, 2014 9:20 am

Bump
B
15
S
4
Posts: 138
Reputation: 2,003

Post » Tue Jul 22, 2014 2:30 pm

I,ve never used this lists but my Idea would be to spawn/update a list depending on what your mouse cursor is above. Like on your second image, Mouse is over NavigationItem3 on dropdown1, so have your dropdownlist2 set to visible(or spawn it), update its position to navigationItem3Y and navigationItem3+navitaionItem.width, update it's values accordingly. Hardest part would be preparing all the values, you can use arrays and a xml/json file with all the info.
Please tag me with @caiorosisca if your post is refering to me :). I don't always follow the topics I answer.
B
11
S
4
G
1
Posts: 272
Reputation: 1,643

Post » Tue Jul 22, 2014 3:37 pm

@caiorosisca, I'll try it out, thanks. But i guess it should work, with some other ideas i can input

caiorosisca wrote:I,ve never used this lists but my Idea would be to spawn/update a list depending on what your mouse cursor is above. Like on your second image, Mouse is over NavigationItem3 on dropdown1, so have your dropdownlist2 set to visible(or spawn it), update its position to navigationItem3Y and navigationItem3+navitaionItem.width, update it's values accordingly. Hardest part would be preparing all the values, you can use arrays and a xml/json file with all the info.
B
15
S
4
Posts: 138
Reputation: 2,003


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 26 guests