How do I add action to OSM plugin?

Get help using Construct 2

Post » Wed Jan 27, 2016 2:22 pm

LittleStain can you help me if i provide a capx?

https://www.dropbox.com/s/24vp1x95rxt02ay/Geolocation_test_2016_v4.capx?dl=0

So just what i need is, at start of app, i see my actual position and the markers i actually have right positioned in the map.

And what i JUST need is when i click on a specific marker a video start (for example youtube player plugin)

You need to click on the menu "NOUS JOINDRE" at the bottom for the map (french) :mrgreen:

Thanks again to everyone.

Also i don't remember HOW to make this working under Intel XDK
B
32
S
12
G
6
Posts: 1,625
Reputation: 8,575

Post » Wed Jan 27, 2016 2:52 pm

I don't have the time to make your program for you..

You can get the information which marker you clicked, so all you have to do is compare that to be sure the marker you want to be clicked is clicked.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Wed Jan 27, 2016 2:58 pm

all the program is in place in fact :D im going to try that compare two values
B
32
S
12
G
6
Posts: 1,625
Reputation: 8,575

Post » Thu Jan 28, 2016 10:01 am

Now im stuck with this problem
Under the differents Browsers, here chrome the GREEN marker who represent the user is at the right place.
When i export to INTEL XDK its completly wrong...

How to correct this??

http://s18.postimg.org/s8485fwdz/Geolocalisation_OSM.jpg

here are my events for my position (green)
Image
B
32
S
12
G
6
Posts: 1,625
Reputation: 8,575

Post » Thu Jan 28, 2016 1:13 pm

Actually i have this little problem it come from my code events but i dont know how to solve that.
My position is updated every 10s but the markers of each position stay on screen, how to have just ONE marker (green)
Image

This is my code events:
Image
B
32
S
12
G
6
Posts: 1,625
Reputation: 8,575

Post » Thu Jan 28, 2016 2:50 pm

NOW i did this
Image

HOW to refresh the user position without keeping all the previosu markers? (GREEN)
B
32
S
12
G
6
Posts: 1,625
Reputation: 8,575

Post » Thu Jan 28, 2016 3:26 pm

im really stuck with geolocation
B
32
S
12
G
6
Posts: 1,625
Reputation: 8,575

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ErikSwahn and 1 guest