How do I Add AdMob in my game

Get help using Construct 2

Post » Tue Sep 22, 2015 4:43 am

I have created AdMob account and created a ad unit ID
i pasted this ID to
Construct to
Banner ID (Android)
Test Mode True
Overlap Yes
.
.
Now what
.
if i do preview in chrome
.
i do not getting any advertisement in preview
Last edited by luckyrawatlucky on Thu Sep 24, 2015 8:20 am, edited 1 time in total.
Image
B
64
S
39
G
45
Posts: 651
Reputation: 32,214

Post » Tue Sep 22, 2015 6:56 am

short answer - Admob is for apps only. So you'll need to create an APK version of your game and test it on your device
Image
Get it on Google play or play on papio.nu
B
11
S
2
Posts: 79
Reputation: 786

Post » Tue Sep 22, 2015 9:55 am

Hello, is there some kind of tutorial for the whole process of export to android 4 devices.
B
18
S
2
Posts: 23
Reputation: 957


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ChoosyZerk and 73 guests