How do I add admob to my app

Get help using Construct 2

Post » Sat Mar 07, 2015 4:32 pm

@ex32 thanks for tips i export now my app via intel xdk and upload to google play and i check
B
109
S
25
G
43
Posts: 1,883
Reputation: 33,555

Post » Sun Mar 08, 2015 11:31 am

@ex32 look at this. This is all what i need?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
109
S
25
G
43
Posts: 1,883
Reputation: 33,555

Post » Sun Mar 08, 2015 1:13 pm

looks good to me. so you got it working , congrats :-) just make sure you hide the banner while playing or change its position so it is not owerlapping any gameplay ellements
B
11
S
3
G
1
Posts: 418
Reputation: 1,780

Post » Sun Mar 08, 2015 1:15 pm

@ex32 Thank you very much for your help
B
109
S
25
G
43
Posts: 1,883
Reputation: 33,555

Post » Mon Mar 09, 2015 7:48 am

@delgado most welcome
B
11
S
3
G
1
Posts: 418
Reputation: 1,780

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests