How do I add admob to my game. #crosswalk

Get help using Construct 2

Post » Fri Nov 14, 2014 7:53 pm

Thanks Charlizzle .. I will try this when I get back to my pc with construct on it.

Looks like everything else I have done b4,. with the exception of a different path for the plugin. I have never been able to get android crosswalk to compile, hopefully it will now. do I need to add a different plugin to get crosswalk/android/intel to work?
B
8
S
2
Posts: 47
Reputation: 610

Post » Fri Nov 14, 2014 8:06 pm

hey I updated my post for step 8. I copy and pasted wrong, use the plugins posted!
B
6
S
1
Posts: 35
Reputation: 553

Post » Sat Nov 15, 2014 12:32 am

Yeah .. I followed those instructions to the T.. and it didnt work. I get the build from intel xdk and when I try to install it it just quits and says app not installed. If I use the old type of android with out crosswalk, it will install.

Any ideas?

thanks
B
8
S
2
Posts: 47
Reputation: 610

Post » Sat Nov 15, 2014 12:43 am

It said that for me once before, and it might have been a glitch, because I went to my phone files..and clicked the .arm apk and it opened. Try that!
B
6
S
1
Posts: 35
Reputation: 553

Post » Sat Nov 15, 2014 12:51 am

OK I will try a reboot on the phone. Does the name of the plugin in Construct have to match the name of the plugin in intel xdk?
B
8
S
2
Posts: 47
Reputation: 610

Post » Sat Nov 15, 2014 12:53 am

no just used the updated plugin I put on there. What I suggest you do, is go to your files in your mobile phone..and delete all attemps to download/install the apk. Then go to your email and try to reinstall
B
6
S
1
Posts: 35
Reputation: 553

Post » Sat Nov 15, 2014 12:57 am

Well I got a little farther... I made sure all instances of my app , called SpaceDefender for now, were uninstalled.

Then I re downloaded it and then I re installed it.

It installed and I tried to open it. I saw a crosswalk loading icon, but then it comes up and says "unfortunately space defender has stopped.

so something is crashing..

I think I used your updated plugin at one point.. but I will try again. I also used one from here:

(4) Name: admob
(5) Plugin ID: com.cranberrygame.phonegap.plugin.ad.admob
(6) Repo URL: https://github.com/cranberrygame/com.cr ... n.ad.admob


And that didnt work either.
B
8
S
2
Posts: 47
Reputation: 610

Post » Sat Nov 15, 2014 1:01 am

you should delete your whole intel XDK file and start from scratch using my step by step instruction. Sounds like somewhere you might have made a small error, also don't forget to re-delete the old APK on your phone now, else run into the same issue. Make sure you only using the plugin I posted!
B
6
S
1
Posts: 35
Reputation: 553

Post » Sat Nov 15, 2014 2:21 am

Thanks... I tried that. I deleted from my phone. I deleted the whole build from intel xdk and I rebuilt it. But it wont run when its exported with android/crosswalk. Should I post a screen shot of something? I this considered a construct bug?
B
8
S
2
Posts: 47
Reputation: 610

Post » Sat Nov 15, 2014 2:54 am

does it work with construct 2 preview?
B
6
S
1
Posts: 35
Reputation: 553

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ksiads, marc254, marcinkowski, mtnboy22, Rable and 5 guests