How do I ...add an icon using Crosswalk?

Get help using Construct 2

Post » Thu Oct 09, 2014 10:43 pm

Hello all,

Every time I build an app (Android) with Crosswalk, I add an icon (72 x 72) but the icon never shows on the device itself. I always get the default C2 icon listed in the devices page of apps.

Any ideas as to why?

Thanks so much.
B
15
S
2
Posts: 229
Reputation: 1,353

Post » Fri Oct 10, 2014 7:04 am

Default C2 icon or Intel icon? It should be the Intel icon I believe. Did you set it in Android or the Android-Crosswalk tab? Try changing or placing the icon on both and see if it works.
B
46
S
23
G
31
Posts: 693
Reputation: 20,637

Post » Fri Oct 10, 2014 9:16 am

there is a reason you can add 4 resolutions for the icon, different devices uses different resolutions. Add the x96, x72 x48 and x36 icons just to be sure.
also, yeah, use the android-crosswalk tab.
B
43
S
12
G
6
Posts: 446
Reputation: 6,807

Post » Fri Oct 10, 2014 5:22 pm

Thanks all - I was using the Crosswalk page BUT only added one icon. I will see what happens if I add all sized icons. :)
B
15
S
2
Posts: 229
Reputation: 1,353


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000 and 5 guests