How do I add an iframe to my layout?

Get help using Construct 2

Post » Tue May 06, 2014 9:29 pm

How do I add an iframe to my layout?

thanks
B
47
S
14
G
20
Posts: 87
Reputation: 12,913

Post » Tue May 06, 2014 9:33 pm

B
20
S
7
G
1
Posts: 221
Reputation: 2,077

Post » Tue May 06, 2014 9:54 pm

troublesum wrote:https://www.scirra.com/forum/viewtopic.php?f=153&t=69356&hilit=Pode+HTML+plugins


Thanks bratha :D
B
47
S
14
G
20
Posts: 87
Reputation: 12,913

Post » Tue May 06, 2014 9:56 pm

No problem.. I literally asked the same question but for div elements like a day ago. figured I would pay it forward :)
B
20
S
7
G
1
Posts: 221
Reputation: 2,077


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Euduardo, Kin and 28 guests