How do I add Cutscene for my game ?

Get help using Construct 2

Post » Thu Aug 31, 2017 7:04 am

Message: Nearlicious can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Well, i make a video cutscene but it takes much Image Memory when debugged
it take 500mb load before cutscene it just 50 mb
HD 1280x720 30 FPS .Avi made with Ae xD

Image

soo is there way to reduce it or another way to do that ??

My sketch for the scene
https://media.giphy.com/media/l41JQH8jN ... /giphy.gif

Sorry for my poor English :D
B
10
S
1
Posts: 6
Reputation: 481

Post » Fri Sep 01, 2017 6:06 am

Looking at the manual it doesn't look like avi is the right format, try converting the video to the recommended format and trying again. Good luck https://www.scirra.com/manual/181/video
Image
B
28
S
7
G
1
Posts: 111
Reputation: 2,690

Post » Sat Sep 02, 2017 4:20 am

Message: Nearlicious can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
jaytrott86 wrote:Looking at the manual it doesn't look like avi is the right format, try converting the video to the recommended format and trying again. Good luck https://www.scirra.com/manual/181/video


Thank you ! Its work
only takes 4 mb memory :D (y)
B
10
S
1
Posts: 6
Reputation: 481


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: 25games, Ashley and 25 guests