How do I add "or" to the conditions?

Get help using Construct 2

Post » Sat Apr 28, 2012 4:19 am

The manual say:
"By default event blocks are the normal 'And' type. They can be toggled to and from 'Or' blocks by right-clicking the event margin and selecting Make 'Or' block, or pressing the Y keyboard shortcut."

I don't have either "Make 'Or'" and nothing happens when I press "Y".

I also don't have any "else" system function?

Is it a limitation of the free version?

Construct version r84

Thanks!
~B
B
16
S
6
G
6
Posts: 100
Reputation: 4,840

Post » Sat Apr 28, 2012 4:38 am

It's new from version r86. Current beta version is r87, you can get it here.
B
27
S
8
G
8
Posts: 903
Reputation: 8,452

Post » Sat Apr 28, 2012 5:09 pm

i think the "or" has a problem in the latest version (c87) so wait until it finished and if you wanna use it ,
put 2 condtions then righ click and click or (right click in whole event).

see my post about "or" :
http://www.scirra.com/forum/topic51262.html
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Sat Apr 28, 2012 5:36 pm

Ah perfect. Thanks guys!:)
B
16
S
6
G
6
Posts: 100
Reputation: 4,840


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: flemmig, jeffige, MisterAqua, Nifl and 31 guests