How do I AJAX last data

Get help using Construct 2

Post » Tue Nov 25, 2014 9:44 pm

maybe you have right
this is my database

tell me what you want to see ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
6
S
2
G
1
Posts: 32
Reputation: 589

Post » Tue Nov 25, 2014 9:47 pm

Is good. I'll just fire mine up so I can see where things are (in English) lol
Image
B
9
S
3
G
1
Posts: 346
Reputation: 1,560

Post » Tue Nov 25, 2014 9:54 pm

Okay. We need to work through those error messages. Always deal with the first one...

It still doesn't like host - that's the bit we changed from mysql to localhost - in my English version I always have to use localhost but yours didn't like either.
Can you do Google it in Polish to see what you should call the host for a database connection via xampp?
Image
B
9
S
3
G
1
Posts: 346
Reputation: 1,560

Post » Tue Nov 25, 2014 9:56 pm

yea ;D i found
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
6
S
2
G
1
Posts: 32
Reputation: 589

Post » Tue Nov 25, 2014 9:59 pm

Did you find what to use instead of localhost?
Image
B
9
S
3
G
1
Posts: 346
Reputation: 1,560

Post » Tue Nov 25, 2014 10:07 pm

i don't know man ;/
i try several ways in this script
B
6
S
2
G
1
Posts: 32
Reputation: 589

Post » Tue Nov 25, 2014 10:15 pm

Also, by default localhost does not normally need a password - unless you've changed your setup for security reasons,
Image
B
9
S
3
G
1
Posts: 346
Reputation: 1,560

Post » Tue Nov 25, 2014 10:21 pm

$con=mysqli_connect("mysql","construct2_nowy","construct2_lol","construct2");

in this line when i have "localhost"
how i have to fill the gaps ?
B
6
S
2
G
1
Posts: 32
Reputation: 589

Post » Tue Nov 25, 2014 10:26 pm

You want:
$con=mysqli_connect("host","username","password","databasename");

I think for you this would be
$con=mysqli_connect("localhost","username","","construct2");
Image
B
9
S
3
G
1
Posts: 346
Reputation: 1,560

Post » Tue Nov 25, 2014 10:27 pm

Sorry, I'm not sure what your username is - construct2_nowy perhaps? - just put that in place of username in my example above.
Image
B
9
S
3
G
1
Posts: 346
Reputation: 1,560

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Phacanu, richcoz81, Txchaser, Yahoo [Bot] and 22 guests