How do I Android Test without license.

Get help using Construct 2

Post » Tue Aug 16, 2016 7:08 am

Hi Guys.

I Download that beautiful program, but i want to test for android game, how can i create that without testing it in local ? ( i Know limit of license, so i can create maximum 1 lvl with that limitations).
And I didn't see tutorial for android device(mobile in general), so how use input touch ecc yes is intuitive, maybe any can help me ?

____

Edit: I found 1 method export in html5 and test it with xampp, but when i buy personal license is same result when i export for device android ?
B
10
Posts: 53
Reputation: 460

Post » Tue Aug 16, 2016 7:44 am

Or you can test in LAN mode :)
I'm not a insane, my mother had me tested

I'm an engineer. To save time, just assume I'm never wrong
B
30
S
12
G
4
Posts: 141
Reputation: 4,782

Post » Tue Aug 16, 2016 8:13 am

How can i test in lan mode ? can you explain me?
B
10
Posts: 53
Reputation: 460

Post » Tue Aug 16, 2016 8:21 am

Preview on LAN and Android export are both features of the licensed version of Construct 2 only.

https://www.scirra.com/store/construct-2
Mistakes were made.
B
49
S
24
G
107
Posts: 1,581
Reputation: 60,303

Post » Tue Aug 16, 2016 8:49 am

So i cant do anything, only xamp mode with html5 export. any can confirm me if is same android result export with html5
B
10
Posts: 53
Reputation: 460

Post » Tue Aug 16, 2016 9:00 am

If you export your project as Website and put it on some hosting file service like dropbox or google drive, and then access the public link from the browser on your android device (always prefer chrome for android if it is not the browser by default) you'll get a pretty good preview.

If things work within the browser on your test device, they should work as well when exported and wrapped for android device.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
284
S
109
G
91
Posts: 7,319
Reputation: 87,487

Post » Tue Aug 16, 2016 10:18 am

Ok good, so i will use xampp and excute in local. thanks all! another question exist any tutorial for android game ?
So How pixel set main, ecc..
B
10
Posts: 53
Reputation: 460


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Syazanie Amirin and 8 guests