How do I automatically crop all images?

Get help using Construct 2

Post » Sun Apr 03, 2016 2:37 am

Hi everyone,

is there a way to automatically crop all frames of one animations?
Crop is really useful but I wonder if we can automatize this action?

Thank you
B
26
S
10
G
3
Posts: 72
Reputation: 4,008

Post » Sun Apr 03, 2016 2:47 am

Hold Shift and press on Crop.
ImageImageImageImage
B
157
S
65
G
41
Posts: 2,594
Reputation: 34,748

Post » Sun Apr 03, 2016 2:50 am

Oh Shinkan, thank you so much. You can't imagine how much time you just saved me :)
B
26
S
10
G
3
Posts: 72
Reputation: 4,008


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: RobertMKD and 2 guests