How do I C2 Audio Plugin does not consume a lot of energy

Get help using Construct 2

Post » Sun Mar 12, 2017 12:07 pm

maybe its consuming energy to check if audio is still suspended? so basically is the app that consumes energy? and not the audio plugin?
B
78
S
23
G
69
Posts: 1,355
Reputation: 44,041

Post » Wed Apr 05, 2017 6:12 am

Ashley wrote:
Ashley wrote:If you check in the browser console on the device if AudioContext.prototype.suspend is available, that would identify the issue.

Have you checked this yet? This is the most important thing to check.



Yes, you are right AudioContext.prototype.suspend is not available.

Image
B
16
S
4
G
1
Posts: 60
Reputation: 1,131

Post » Wed Apr 05, 2017 10:34 am

Exactly what I thought ;) Those APIs need to be available for Construct 2's battery saving features to work.
Scirra Founder
B
405
S
239
G
91
Posts: 24,763
Reputation: 197,320

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: max2612, zenox98 and 40 guests