How do I can improve this game?

Get help using Construct 2

Post » Fri Nov 20, 2015 9:44 pm

B
26
S
9
G
3
Posts: 265
Reputation: 4,080

Post » Sun Nov 22, 2015 8:07 pm

What is the point of this game?
https://www.ravenheart.ca/home
Company name changed to avoid Facebook-type shenanigans

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
22
S
6
G
1
Posts: 1,317
Reputation: 4,628

Post » Mon Nov 23, 2015 2:28 am

I did not understand what you meant.
B
26
S
9
G
3
Posts: 265
Reputation: 4,080

Post » Mon Nov 23, 2015 7:08 am

what he means is what is the objective of the program you have. What did you want your audience to achieve?

I love your concept this would be great for a virtual painter to kids add more photo to color and you have yourself a pretty decent program.
B
51
S
24
G
6
Posts: 391
Reputation: 7,820

Post » Mon Nov 23, 2015 1:52 pm

Thank you, my goal is for people of all ages can paint an image from predefined colors, pity is expensive, because the way I programmed for each color if you need a picture I plan on using internal function of Construct 2 to change color, therefore I am free to add more images of different situations without consuming much space in MB.
B
26
S
9
G
3
Posts: 265
Reputation: 4,080

Post » Tue Nov 24, 2015 4:34 pm

For starters, you need to change how the program UI works. It is confusing the way you have it now.

Either 1) You let them click a color first, then click a spot for that color (which colors that area). Then the color needs to not change when you click another color.

or

2) You have them click an area (which you want to become "highlighted" somehow) then click a color. Then no more changes when that event is done.

As it stands though, it is confusing to click areas and then have the color change after you have selected a color already. You need to event-ify your UI.
https://www.ravenheart.ca/home
Company name changed to avoid Facebook-type shenanigans

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
22
S
6
G
1
Posts: 1,317
Reputation: 4,628

Post » Tue Nov 24, 2015 10:15 pm

Maybe you can use flood fill & Canvas plugin

so..this is a DRAWING APP WITH HTML5 CANVAS(click on tools-bucket)
and this is my result with Canvas plugin :?
Image
@R0J0hound.. why is such a difference in the result?
i know pic is not perfect
Image
but is the same duck and app also use flood fill algorithm

ok.here is a small work around with 2 frames...
Image

floodFillCanvas.capx
Image
B
61
S
23
G
7
Posts: 1,461
Reputation: 10,686

Post » Tue Nov 24, 2015 10:44 pm

@korbaach
The difference is how colors are matched there. It checks if the colors are close, not exact.
B
85
S
27
G
85
Posts: 5,066
Reputation: 57,866

Post » Tue Nov 24, 2015 10:51 pm

Ok..understand..
Is it then possible to somehow...fill flood offset 1 px ? :D
Image
B
61
S
23
G
7
Posts: 1,461
Reputation: 10,686


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: AllanR, Artpunk, oosyrag, QuantumMMX and 8 guests