How do I change a frame

Get help using Construct 2

Post » Sat Oct 25, 2014 11:02 am

On Sprite created = Set animation frame to random(Sprite.AnimationFrameCount)

With "AnimationFrameCount" you dont have to tell the numbers of frames, the sprite have (random(0,1,3)). It will take automatically the numbers of frames, the spite have.
And be sure, your frame speed is 0 ;)
B
22
S
6
G
2
Posts: 185
Reputation: 3,632

Post » Sat Oct 25, 2014 11:05 am

thanks :D
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,680
Reputation: 9,612

Post » Sat Oct 25, 2014 11:12 am

well i still have a problem http://s2.postimg.org/onng26jex/WIERD_RANDOM_FRAMES.jpg my object is created every 1s, and falling with the "platform"behaviour :s
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,680
Reputation: 9,612

Post » Sat Oct 25, 2014 11:19 am

Its a problem, 'couse the "MR" spawns itself. Is that so important? Or could you let another object spawn the "MR"?
B
22
S
6
G
2
Posts: 185
Reputation: 3,632

Post » Sat Oct 25, 2014 11:22 am

wel i dont know how to change that? maybe by creating a double?
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,680
Reputation: 9,612

Post » Sat Oct 25, 2014 11:26 am

Or you can handle it with some variables or UIDs or anything else ...
I'm more noob then pro to understand the UIDs *hehe*
Maybe anyone else here can help?
B
22
S
6
G
2
Posts: 185
Reputation: 3,632

Post » Sat Oct 25, 2014 11:27 am

Hurray with a double it works :D
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,680
Reputation: 9,612

Post » Sat Oct 25, 2014 11:30 am

Congratulations!
B
22
S
6
G
2
Posts: 185
Reputation: 3,632

Post » Sat Oct 25, 2014 11:36 am

Although you got it working, here's my version..
(Made it, so why not show it?)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo, Kermad, Nicolas951, tarek2, Yahoo [Bot] and 9 guests