How do I Change A Player ?

Get help using Construct 2

Post » Sun Jul 31, 2016 6:33 am

I know this question confuses you :D . For Example , There Are two heroes in game and the user has option to select one. How the hero changes in all levels to the selected hero :?: :?: . This is my first topic on this forum so i don't know how to ask :? :?
B
11
S
4
Posts: 32
Reputation: 993

Post » Sun Jul 31, 2016 7:41 am

You mean like this?

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
81
S
34
G
40
Posts: 3,031
Reputation: 30,422

Post » Sun Jul 31, 2016 11:10 am

@SoldjahBoy Yeah But How it would be changed in all levels in the game
B
11
S
4
Posts: 32
Reputation: 993

Post » Sun Jul 31, 2016 12:12 pm

Make the Heroe's global (in there properties).
Now them and theire instance variables survive layout changes. No need to spawn/create them in every level.
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,470
Reputation: 20,904

Post » Sun Jul 31, 2016 1:32 pm

@99Instances2Go Thanks for help , But I don't Understand -_-
B
11
S
4
Posts: 32
Reputation: 993

Post » Mon Aug 01, 2016 2:30 am

My example uses a global variable to define which player is used. You simply use the exact method to create the player that I used in my example. If variable = XYZ then create object/player XYZ.

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
81
S
34
G
40
Posts: 3,031
Reputation: 30,422

Post » Tue Aug 02, 2016 7:25 am

Thanks To All For Help
B
11
S
4
Posts: 32
Reputation: 993


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests