How do I change default test browser?

Get help using Construct 2

Post » Wed Apr 12, 2017 5:25 am

I have chrome as my default browser for test but if chrome is closed the construct 2 software opens what seems to be another chrome.exe that bugs and tilt chrome so i have to end the process to open chrome again. Where can i define the chrome folder or why this happen?
B
14
S
5
G
3
Posts: 22
Reputation: 2,581

Post » Wed Apr 12, 2017 8:15 am

I never had that problem. Seems like you have 2 chrome.exe? If you open a URL from shortcut, does it open the correct chrome.exe?
B
33
S
10
G
2
Posts: 46
Reputation: 3,063

Post » Wed Apr 12, 2017 7:10 pm

tmntppn wrote:I never had that problem. Seems like you have 2 chrome.exe? If you open a URL from shortcut, does it open the correct chrome.exe?


yes, i didn't i have another chrome exe til now, the worst thing is that it only opens if chrome is closed but if i have chrome open it will use that browser
B
14
S
5
G
3
Posts: 22
Reputation: 2,581

Post » Wed Apr 12, 2017 7:14 pm

tmntppn wrote:I never had that problem. Seems like you have 2 chrome.exe? If you open a URL from shortcut, does it open the correct chrome.exe?


I solved the problem, construct is installed on my HDD and my windows is on my SSD so construct seartch for an old crhome instance i had from older windows.
B
14
S
5
G
3
Posts: 22
Reputation: 2,581

Post » Thu Apr 13, 2017 4:35 am

Ah ok. 2 chrome indeed. Glad you found it.
B
33
S
10
G
2
Posts: 46
Reputation: 3,063


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: jorgmaquoi, marc254, tarek2, Yahoo [Bot] and 27 guests