How do I - Change the camera's default view?

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Mon Mar 13, 2017 3:52 am

I'm not sure if my icons are small or if I'm the camera itself is zoomed out to much by default. here is a screen shot of what it currently looks like to play the game i started working on...

http://prntscr.com/ej93rp

any help would be appreciated.
B
8
S
1
G
7
Posts: 11
Reputation: 3,926

Post » Mon Mar 13, 2017 9:48 am

who885 wrote:I'm not sure if my icons are small or if I'm the camera itself is zoomed out to much by default. here is a screen shot of what it currently looks like to play the game i started working on...

http://prntscr.com/ej93rp

any help would be appreciated.


have you set all resolutions of
-Window (project properties)
-Layout???
sorry my bed English ^_^
B
14
S
7
G
7
Posts: 549
Reputation: 6,075

Post » Mon Mar 13, 2017 1:36 pm

NN81 wrote:
who885 wrote:I'm not sure if my icons are small or if I'm the camera itself is zoomed out to much by default. here is a screen shot of what it currently looks like to play the game i started working on...

http://prntscr.com/ej93rp

any help would be appreciated.


have you set all resolutions of
-Window (project properties)
-Layout???

no, where would that be? im in class right now but when i get home to my desktop i'll take a look and see if its my resolution.
B
8
S
1
G
7
Posts: 11
Reputation: 3,926

Post » Mon Mar 13, 2017 1:59 pm

who885 wrote:
NN81 wrote:
who885 wrote:I'm not sure if my icons are small or if I'm the camera itself is zoomed out to much by default. here is a screen shot of what it currently looks like to play the game i started working on...

http://prntscr.com/ej93rp

any help would be appreciated.


have you set all resolutions of
-Window (project properties)
-Layout???

no, where would that be? im in class right now but when i get home to my desktop i'll take a look and see if its my resolution.


These are very basic things, then we strongly suggest you get at least a couple of tutorials and read a bit 'manual, no one is born learned :D (EDIT right click on the images below, then open it in another tab to see full) :
https://www.scirra.com/tutorials/top/pa ... e=detailed

Image

Image
sorry my bed English ^_^
B
14
S
7
G
7
Posts: 549
Reputation: 6,075

Post » Mon Mar 13, 2017 2:56 pm

Thank you! I was reading but i guess i didnt pay attention as much as i should.
B
8
S
1
G
7
Posts: 11
Reputation: 3,926

Post » Mon Mar 13, 2017 5:18 pm

NN81 wrote:
NN81 wrote:
have you set all resolutions of
-Window (project properties)
-Layout???

Ah, never mind i figured it out. thanks for the help.
B
8
S
1
G
7
Posts: 11
Reputation: 3,926


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests