How do I Change the default plugin folder

Get help using Construct 2

Post » Thu May 26, 2016 6:23 am

Hi all,

My IT department wants all C2 program folders with the current permissions disallowing me to add new items this includes the plugins folder.
Is there some way to tell C2 where a new folder path for plugins is?

Cheers
Luke
B
10
S
2
Posts: 50
Reputation: 1,100

Post » Thu May 26, 2016 1:21 pm

Ask your IT department to make a Symbolic link from plugins folder to a folder in your documents.
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,493
Reputation: 20,950

Post » Thu May 26, 2016 1:41 pm

https://www.scirra.com/manual/158/third-party-addons

C2 actually looks in two places for third-party plugins, due to this issue.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
248
Posts: 3,760
Reputation: 138,071

Post » Thu May 26, 2016 10:28 pm

Thanks Blackhornet.
B
10
S
2
Posts: 50
Reputation: 1,100


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: jezjones24, Lancifer, matriax, newt, R0J0hound and 25 guests