How do I change the margins in the arcade?

Get help using Construct 2

Post » Wed Apr 29, 2015 10:16 pm

I uploaded a game to the new Scirra Arcade, and it has come out as an extremely small frame. I don't know how/where to change this. Any help would be greatly appreciated!

Thanks
B
3
S
1
Posts: 3
Reputation: 331

Post » Thu Apr 30, 2015 7:27 am

Tom has created a thread for issues with the new arcade, so probably best to post such queries in that section.

Here: https://www.scirra.com/forum/new-arcade-beta_t129648
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,420
Reputation: 59,526

Post » Thu Apr 30, 2015 12:07 pm

Thanks, I didn't even see his thread in all my searching.
B
3
S
1
Posts: 3
Reputation: 331


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: tarek2 and 35 guests