How do I change what tileset I'm currently working on?

Get help using Construct 2

Post » Sun Apr 27, 2014 8:30 am

Hey, I have multiple tilesets in my game. One for graphics, one for solid collisions and one for one-way collisions. The problem is I don't know how to change between tilesets in the tilemap view. I can't access the Z-Layer window because I'm on a free version. I've tried selecting the tilemap I want to edit but it still doesn't change.
Any suggestions?

Thanks for reading.
B
3
Posts: 3
Reputation: 181

Post » Sun Apr 27, 2014 8:49 am

Its a bit tricky.

But i put each tile set on a separate layer. I lock every layer that i'm not working on and the right tileset should change if you use the arrow select button from the tilemap bar.

Hope this helps,

Best of luck,
Tom
B
10
S
2
G
1
Posts: 92
Reputation: 926

Post » Sun Apr 27, 2014 10:53 am

It worked. Thanks man.
B
3
Posts: 3
Reputation: 181


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: MadSpy and 3 guests