How do I change Window Size for each layout ?

Get help using Construct 2

Post » Wed Jun 15, 2016 4:15 pm

Hello ! :)

I'have searched any post about my issue, but I foud nothing :/

I want to change the Window size for each layouts, but the only way to change the Window Size is in my Project Settings, but it change the Window Size for ALL layouts :/

Can you help me, please ? :D
B
3
Posts: 3
Reputation: 181

Post » Wed Jun 15, 2016 7:40 pm

What effect are you looking to create by doing this?
A big fan of JavaScript.
B
76
S
20
G
74
Posts: 2,253
Reputation: 46,480

Post » Thu Jun 16, 2016 5:17 am

My window size is actually on 1280x720,but some layouts are bigger than other. So the window size on the small layouts is too big and we can see the entire layout, but if I set a small window size, it will be too small for the big layoutes
B
3
Posts: 3
Reputation: 181

Post » Thu Jun 16, 2016 5:56 am

Try experimenting with the Layoutscale system value to zoom the layer to the window. The Manual
A big fan of JavaScript.
B
76
S
20
G
74
Posts: 2,253
Reputation: 46,480

Post » Thu Jun 16, 2016 8:31 am

You can also add a "camera" object to your layout, and have that move around a big layout - scrolling the layout inside of the window.

System -> Scroll to object

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
84
S
34
G
40
Posts: 3,032
Reputation: 30,499

Post » Thu Jun 16, 2016 5:21 pm

Awesome dudes, I want to marry you ! :D You help me very quickly, I set the event : On layout started -> Set layout scale -> 2
Thank you a lot :D !

Problem solved :)
B
3
Posts: 3
Reputation: 181


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests