How do I check which layout is active in game

Get help using Construct 2

Post » Mon Feb 22, 2016 12:22 am

HI,

Ive made a game, but for some weird reason its goes to level 5 but then somehow changes the LevelNo variable to level 6, which means the level doesn't work properly.

If I disable all the level 6 commands, the game works perfectly, Level 5 is treated as level 5?!

To get around this for now, I thought is there a way that if the Layout "Level5" is loaded I could like a check
e.g. If layout = Level 5, LevelNo = 5

Any one know how to do this?

Regards
B
6
S
1
Posts: 32
Reputation: 476

Post » Mon Feb 22, 2016 12:31 am

System.LayoutName
ImageImageImage
B
71
S
21
G
231
Posts: 3,688
Reputation: 129,352

Post » Mon Feb 22, 2016 12:52 am

Cheers - thank you!
B
6
S
1
Posts: 32
Reputation: 476


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests