How do I choose from list without duplicate ?

Get help using Construct 2

Post » Fri Apr 07, 2017 8:16 pm

Hi, in Clash Royal game, you can choose 8 cards from 30 cards ( for example ) . then on battle you have 8 cards witch battle set those randomly for you. like img:

Image

is there any idea about this algorithm ?
and how i can show next card ?
ps:
i create "cardNum" instance for every card, for example :
giant : 1
simpleSoldier : 2
witch : 3
and etc.

best regards.
B
10
S
3
Posts: 180
Reputation: 1,212

Post » Fri Apr 07, 2017 8:21 pm

ImageImageImage
B
71
S
21
G
222
Posts: 3,652
Reputation: 124,733

Post » Fri Apr 07, 2017 8:34 pm

wow, great plugin. thank you.

do you have any idea about next card show?
B
10
S
3
Posts: 180
Reputation: 1,212

Post » Fri Apr 07, 2017 8:45 pm

The plugin literally uses the name "next" to get the next number.
ImageImageImage
B
71
S
21
G
222
Posts: 3,652
Reputation: 124,733

Post » Sun Apr 09, 2017 10:26 pm

@blackhornet , please help me for this.
think about Clash Royal Card system. are you think , with your plugin , i can create like it ? i mean the random cards, next card , and 3 cards behind the scene .

best regards
B
10
S
3
Posts: 180
Reputation: 1,212

Post » Sun Apr 09, 2017 11:01 pm

I don't know anything about Clash Royal, but it sounds like you'd setup the plugin with 30 numbers, then call Next 8 times to assign your initial cards. As cards are played you call Next to get the next card. After 30 cards, stop calling Next.
ImageImageImage
B
71
S
21
G
222
Posts: 3,652
Reputation: 124,733

Post » Tue Apr 11, 2017 8:38 am

thank you, i try it and i make it with you plugin.

best regards
B
10
S
3
Posts: 180
Reputation: 1,212


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: RetrocadeMedia, sebrosen, Yahoo [Bot] and 31 guests